Η καλύτερη στιγμή για να κλείσετε ένα δωμάτιο ξενοδοχείου στην Ευρώπη

Αν προγραμματίζετε ένα ταξίδι στην Ευρώπη για αυτή την άνοιξη ή το καλοκαίρι, καλύτερα να περιμένετε λίγο περισσότερο για να κάνετε την κράτηση της διαμονής σας. Η καλύτερη στιγμή για να κλείσετε ένα δωμάτιο ξενοδοχείου είναι η τελευταία στιγμή, σύμφωνα με μια μελέτη του SAP Concur, μια κίνηση που θα μπορούσε να σας εξοικονομήσει μέχρι και 30% της τιμής, ανάλογα με το ξενοδοχείο, αν πληρώνατε πολύ πιο νωρίς.

Οι ταξιδιώτες χάνουν χρήματα κάνοντας κράτηση νωρίτερα από ό, τι όταν οι τιμές είναι χαμηλότερες. Τα στοιχεία της έρευνας που έκανε η SAP Concur για το 2017 για την Ευρώπη, τη Μέση Ανατολή και την Αφρική δείχνουν ότι οι χαμηλότερες τιμές μπορούν να βρεθούν μεταξύ 0-3 ημέρες πριν την διαμονή, αλλά οι περισσότερες κρατήσεις δωματίων γίνονται μεταξύ 15-30 και περισσότερες από 30 μέρες πριν την διαμονή. Τότε, οι τιμές είναι συνήθως υψηλότερες από το μέσο όρο.

Οι ταξιδιώτες πρέπει να κάνουν κράτηση εντός επτά ημερών από τη διαμονή τους, όταν οι πιθανότητες είναι καλές να βρουν τιμές κάτω του μέσου όρου. Οι καλύτερες τιμές στα ευρωπαϊκά ξενοδοχεία βρίσκονται σε διανυκτερεύσεις της ίδιας νύχτας. Αυτό όμως μπορεί να μην ισχύει για οικογένειες που ταξιδεύουν μαζί, αλλά εάν μπορείτε να αντέξετε λίγο οικονομικό αυθορμητισμό στα σχέδιά σας, οι κρατήσεις της τελευταίας στιγμής είναι προτεινόμενες.

Άλλες συμβουλές για την επίτευξη της καλύτερης δυνατής συμφωνίας σε ευρωπαϊκό ξενοδοχείο περιλαμβάνουν κράτηση εντός της περιόδου ακύρωσης, η οποία συνήθως πέφτει μεταξύ 24 και 48 ωρών εκ των προτέρων, καθιστώντας μεγαλύτερο διαθέσιμο απόθεμα για χαμηλότερα τέλη.

Συμμετέχοντας στα προγράμματα επιβράβευσης των ξενοδοχείων, συχνά θα δείτε ότι προσφέρουν αναβαθμίσεις που δεν είναι διαθέσιμες σε άλλους. Ενώ το app HotelTonight πρωτοπορεί σχετικά με κρατήσεις τελευταίας στιγμής, εξακολουθώντας να είναι ένα εξαιρετικό εργαλείο για την αποκάλυψη καταπληκτικών προσφορών, υπάρχουν πολλές άλλες ευκαιρίες τελευταίας στιγμής που διατίθενται από online ιστοσελίδες κράτησης.

Κάθε ταξιδιώτης που ταξιδεύει στην Ευρώπη πρέπει να πάρει μια απόφαση: Είμαι πρόθυμος να θυσιάσω τον αυθορμητισμό για την άνεση να γνωρίζω ακριβώς πού θα κοιμηθώ κάθε βράδυ; Αποφασίστε τι ταιριάζει καλύτερα στο στυλ σας.

Αν θέλετε μέγιστη επιλογή και ηρεμία, κάντε κράτηση πολύ νωρίτερα – Οι περισσότεροι ταξιδιώτες θεωρούν ότι αξίζει να κάνετε κράτηση νωρίς για να προλάβετε τα πιο δημοφιλή ξενοδοχεία με την καλύτερη αξία. Στην πραγματικότητα, όταν θέλετε να είστε σίγουροι για την επιλογή σας, κάντε κράτηση αρκετές εβδομάδες εκ των προτέρων. Ιδιαίτερα για ταξίδια αιχμής, εθνικές αργίες και μεγάλα φεστιβάλ και όταν επισκέπτεστε μεγάλες δημοφιλείς πόλεις (όπως το Λονδίνο, το Παρίσι, τη Μαδρίτη, τη Βενετία κλπ.).

Ίσως να σας βολεύει ένας συνδυασμός προβλεψιμότητας και ευελιξίας – Καλέστε το ξενοδοχείο στο τηλέφωνο καθώς ταξιδεύετε. Εάν δεν θέλετε να κλείσετε τα πάντα πολύ νωρίτερα, αλλά επίσης δεν θέλετε να εμφανίζεστε απλά χωρίς κράτηση δωματίου, τηλεφωνήστε μια ή δύο μέρες πριν, καθώς είστε ήδη στο δρόμο. Αυτό λειτουργεί καλύτερα όταν υπάρχει σχετικά μικρή ζήτηση για δωμάτια (εκτός εποχής, ή σε λιγότερο πυκνοκατοικημένες περιοχές). Ταξιδέψτε χαλαρά, γνωρίζοντας ότι ένα καλό μέρος σας κρατά ένα δωμάτιο.

Αν προτιμάτε τον μέγιστο αυθορμητισμό, βρείτε δωμάτια καθώς ταξιδεύετε. Δεν υπάρχει τίποτα πιο απελευθερωτικό από την επιλογή της πόλης στην οποία θα επισκεφθείτε μόνο όταν βγείτε στην πλατφόρμα του τραίνου ή μόλις βγείτε από τη διαδρομή σας απλά για να ξεφύγετε από τα σύννεφα ή τα πλήθη. Αλλά κάνοντας αυτό είναι λιγότερο πιθανό να βρείτε ένα δωμάτιο που ταιριάζει με τον προϋπολογισμό και τις προτεραιότητές σας.

Κάντε check in στο δωμάτιό σας και στη συνέχεια, ελέγξτε το για ασφάλεια

Κάποιοι ταξιδιώτες, έχουν την συνήθεια αμέσως μετά το check-in στο δωμάτιο ενός ξενοδοχείου, να χρησιμοποιούν αντιβακτηριακά μαντηλάκια σε όλες τις επιφάνειες όπως το τηλέφωνο του ξενοδοχείου, κλιματισμό και άλλες κοινώς αγγιζόμενες περιοχές, σε μια προσπάθεια να αποφύγουν τα μικρόβια.

Ενώ αυτή η συνήθεια μπορεί να φροντίσει για επιφανειακά μικρόβια, οι εμπειρογνώμονες προειδοποιούν ότι υπάρχουν πολλοί άλλοι πιθανοί κίνδυνοι που κρύβονται σε δωμάτια του ξενοδοχείου που αξίζουν επίσης την άμεση προσοχή μας. Ίσως να μην βρίσκετε πάντα κάτι λάθος, αλλά βλέποντας αυτόν τον κατάλογο ελέγχου θα αισθανθείτε ασφαλείς ενώ βρίσκεστε σε ένα καινούργιο ξενοδοχείο.

1. Η πόρτα κλείνει και κλειδώνει σωστά;

Ενώ τα δωμάτια των ξενοδοχείων είναι γενικά ασφαλή, ένα κοινό πρόβλημα είναι ότι οι πόρτες δεν κλείνουν από μόνες τους. Αυτό μπορεί κατά λάθος να οδηγήσει σε ανοιχτές πόρτες των δωματίων.

Αν υπάρχει αλυσίδα ασφαλείας, τότε χρησιμοποιήστε την. Αν όχι, χρησιμοποιήστε την κλειδαριά. Επίσης να ελέγξετε τα παράθυρα για να βεβαιωθείτε ότι είναι κλειδωμένα.

2. Το δωμάτιο διαθέτει ανιχνευτή καπνού και ανιχνευτή μονοξειδίου του άνθρακα;

Ενώ οι ανιχνευτές καπνού είναι σταθεροί στα δωμάτια των ξενοδοχείων, οι ανιχνευτές μονοξειδίου του άνθρακα είναι λιγότερο εμφανείς. Το μονοξείδιο του άνθρακα είναι ένα άχρωμο, άοσμο αέριο που μπορεί να διαρρεύσει από ελαττωματικές συσκευές και να οδηγήσει σε τραυματισμό ή ακόμα και θάνατο.

Μπορείτε να ρωτήσετε στη ρεσεψιόν εάν το δωμάτιό σας διαθέτει μία από αυτές τις συσκευές, ειδικά εάν βρίσκεται κοντά σε θερμαντήρα πισίνας, δωμάτιο πλυντηρίου ή λέβητα νερού, γεγονός που θα μπορούσε να αυξήσει τον κίνδυνο διαρροής μονοξειδίου του άνθρακα. Εάν το δωμάτιό σας δεν διαθέτει και βρίσκεται κοντά σε μία από αυτές τις πηγές, μπορείτε να ζητήσετε ένα διαφορετικό δωμάτιο μακρύτερα από αυτούς τους κινδύνους.

Όσο για τους ανιχνευτές καπνού, μπορείτε να βεβαιωθείτε ότι δουλεύουν πατώντας το κουμπί δοκιμής.

3. Βλέπετε κοριούς;

Μπορείτε να κάνετε μια γρήγορη επιθεώρηση του κρεβατιού για να διασφαλιστεί ότι δεν υπάρχει σοβαρή μόλυνση από κοριούς. Μια πιο εμπεριστατωμένη εξέταση για να διαπιστωθούν τυχόν σημάδια κοριών διαρκεί περισσότερο και δεν είναι απαραίτητη, επειδή ο κίνδυνος μεταφοράς των κοριών πίσω στο σπίτι σας είναι χαμηλός εκτός εάν υπάρχει μεγάλη μόλυνση.

4. Ανιχνεύετε καπνό τσιγάρων ή αλλεργιογόνα;

Για όσους είναι ευαίσθητοι στον καπνό τσιγάρων, ζητώντας ένα δωμάτιο μη καπνιστών είναι απαραίτητο. Εάν εντοπίσετε παρατεταμένο καπνό, μπορείτε να ζητήσετε ένα νέο δωμάτιο.

Επίσης μπορείτε να κάνετε και την δική σας επιθεώρηση για αλλεργιογόνα, συμπεριλαμβανομένης της οργής των κατοικίδιων ζώων, της πλεονάζουσας σκόνης και των φύλλων ή βρωμιάς από το εξωτερικό που μπορεί να έχουν διοχετευτεί μέσα από τα παράθυρα. Ελέγξτε τα ανοιχτά παράθυρα, τα μπαλκόνια και τις προεξοχές για τη συλλογή σκόνης ή γύρης. Το σκούπισμα των αεραγωγών του χώρου με ένα υγρό απορροφητικό ύφασμα, μπορεί επίσης να αποτρέψει την εμφύσηση αλλεργιογόνων.

5. Η μπανιέρα έχει αντιολισθητική επιφάνεια;

Ένα από τα πιο κοινά ατυχήματα στα δωμάτια του ξενοδοχείου είναι η ολίσθηση και η πτώση στο μπάνιο. Οι επισκέπτες δεν είναι εξοικειωμένοι με την διάταξη του μπάνιου, ενώ οι μπανιέρες μπορεί να μην διαθέτουν υλικό ανθεκτικό στην ολίσθηση, όπως συμβαίνει συχνά στα σπίτια. Αν παρατηρήσετε ότι η μπανιέρα είναι ολισθηρή, προτείνεται να καλέσετε τη ρεσεψιόν προς αποφυγή σοβαρού τραυματισμού.

6. Γνωρίζετε πού είναι οι διακόπτες φωτισμού;

Μπορεί να ακούγεται απλό, αν οι τοποθεσία του διακόπτη φωτισμού δεν είναι γνωστή, μπορεί να αποπροσανατολίσει τα άτομα που μένουν στο δωμάτιο στη μέση της νύχτας ή πριν κοιμηθούν.

Ορισμένα ξενοδοχεία έχουν ένα μεγάλο αριθμό διακοπτών και συχνά δεν είναι εγκατεστημένα διαισθητικά. Μπορείτε να ελέγξετε τη θέση όλων των διακοπτών φωτός λίγο μετά την άφιξη, ώστε να μην χρειάζεται να τα αναζητήσετε αργότερα.

Με αυτές τις σημειώσεις, μπορείτε να κοιμάστε ήσυχα γνωρίζοντας ότι είστε ασφαλείς, ακόμη και μακριά από το σπίτι.

Σχέδια για ένα καινούργιο ξενοδοχείο Star Wars της Disney

Η Disney μόλις κυκλοφόρησε μερικές νέες πληροφορίες σχετικά με το πώς θα μοιάζει το ξενοδοχείο Star Wars.

Το ξενοδοχείο Star Wars είναι ένα προτεινόμενο πολυτελές ξενοδοχείο με θέμα το Star Wars, το οποίο θα κατασκευαστεί κοντά στο Hollywood Studios της Disney στο Walt Disney World Resort στη Bay Lake της Φλόριντα. Το ξενοδοχείο συνοδεύει την υπό κατασκευή περιοχή Star Wars: Galaxy’s Edge στο Hollywood Studios της Disney

Τον Απρίλιο του 2017, η Disney σύναψε συμφωνία με μία ιστοσελίδα διεξαγωγής ερευνών για να μετρήσει το ενδιαφέρον για ένα πιθανό ξενοδοχείο με θέμα το Star Wars. Ως αποτέλεσμα της έρευνας, η Disney αποφάσισε να εγκρίνει ένα τέτοιο ξενοδοχείο, βασισμένο στην ιστορία του Star Wars.

Ορισμένα σχέδια για το Star Wars Hotel ανακοινώθηκαν για πρώτη φορά στο 2017 κατά την διάρκεια της Expo στο Anaheim. Η πρόταση ανακοινώθηκε ως μέρος της αποκάλυψης 23 βελτιώσεων και προσθηκών στα πάρκα της Disney σε όλο τον κόσμο.

Το ξενοδοχείο Star Wars δεν έχει καθορισμένη ημερομηνία έναρξης. Σύμφωνα με τις αποδόσεις, το νέο ξενοδοχείο θα είναι διαμορφωμένο σαν ένα αστρικό όχημα, όπως στις ταινίες Star Wars. Τα δωμάτια θα έχουν παιδικές κουκέτες και κρεβάτια μεγέθους ενηλίκων στο στυλ των κρεβατιών του Star Wars, με κάθε δωμάτιο να χωράει μέχρι 4 άτομα. Τα σχέδια επίσης έδειξαν πως το λόμπι θα σχεδιαστεί σαν αντιγραφή του εσωτερικού ενός διαστημοπλοίου Star Wars.

Ο Bob Chapek, Πρόεδρος του Walt Disney Parks & Resorts, δήλωσε ότι το ξενοδοχείο Star Wars θα είναι “η πιο βιωματική εμπειρία της Disney μέχρι τώρα” όταν ανοίξει. Ο Chapek περιέγραψε το ξενοδοχείο ως μια εμπειρία «100% εκπληκτική» που «θα καταλήξει σε ένα μοναδικό ταξίδι για κάθε άτομο που το επισκέπτεται». Μερικά παραδείγματα των προγραμματισμένων χαρακτηριστικών περιλαμβάνουν πλάσματα και droids που θα λειτουργούν ως προσωπικό του ξενοδοχείου, ενώ οι επισκέπτες, φορώντας κοστούμια του Star Wars θα έχουν την ικανότητα να αλληλοεπιδρούν με τα χαρακτηριστικά του ξενοδοχείου, σαν να ήταν πραγματικά στο σύμπαν των Star Wars. Οι επισκέπτες θα μπορούσαν επίσης να έχουν εκπαίδευση με lightsabers και duels (μια επέκταση της Ακαδημίας Εκπαίδευσης Jedi στην Disney Hollywood Studios), να εξερευνήσουν και να διαχειριστούν διαστημικά σκάφη Star Wars και να προχωρήσουν σε «μυστικές αποστολές» εξατομικευμένες προς την εμπειρία των επισκεπτών. Οι νέες εικόνες προσφέρουν μια ματιά σε μερικές ενδιαφέρουσες συστοιχίες και μερικά εξαιρετικά μαξιλάρια “διαστήματος”. Μπορούμε επίσης να δούμε το όχημα που θα μεταφέρει τους επισκέπτες στο θέρετρο.
Η Disney λέει ότι το συγκλονιστικό αυτό θέρετρο θα συνδυάσει την πολυτέλεια και την ολοκληρωμένη εμπειρία με όλα όσα σχετίζονται με τα Star Wars, ακόμα και με τους χαρακτήρες των ταινιών και με πολυήμερη ιστορία, όπου οι επισκέπτες μπορούν να ντύνονται με θεματική ενδυμασία και να γίνουν “ενεργοί πολίτες του γαλαξία“.

Από το να φτάσετε στο ξενοδοχείο μέσω του “διαστημόπλοιου”, μέχρι και ότι το κάθε δωμάτιο διαθέτει παράθυρο με θέα το “διάστημα”, αυτό το θέρετρο θα κάνει ό, τι μπορεί για να σας κάνει να νιώσετε σαν να ζείτε στο σύμπαν των Star Wars. Η Disney δεν έχει επιβεβαιώσει την ακριβή ημερομηνία για το ξενοδοχείο και το θέρετρο, αλλά το Star Wars Galaxy’s Edge αναμένεται να ανοίξει κάποτε το 2019.

Πρώην εκκλησία αναβίωσε ως νέο boutique ξενοδοχείο στην Αμερική

Αν σταθείτε στη μέση του λόμπι του ξενοδοχείου Line στη συνοικία Adams Morgan της Ουάσιγκτον, D.C. θα δείτε ψηλά από πάνω ένα πολυέλαιο από σωλήνες εκκλησιαστικού οργάνου. Χαρακτηριστικό που δεν θα δείτε σε κανένα άλλο, ίσως, ξενοδοχείο.

Ο λόγος, είναι γιατί στην προηγούμενή του ζωή, το κτήριο ήταν η εκκλησία μιας ομάδας χριστιανών επιστημόνων. Το ξενοδοχείο που έχει πλέον 220 δωμάτια, τιμά τον πρώην εαυτό του ως την πρώτη εκκλησία του Χριστού – αν και πλέον παίρνει κάποιες ελευθερίες. Μπορείτε να καθίσετε μέσα στον πρώην ναό και να παραγγείλετε ένα κοκτέιλ “έχω κάνει μερικά άσχημα πράγματα” από το μπαρ στους “αδελφούς” και τις “αδελφές”. Επιπλέον, αντί σκληρών σκάμνων, μπορείτε να βυθιστείτε σε βελούδινους μπλε καναπέδες με σχήμα φρυδιών, και αντί να ακούτε κάποιο κύρηγμα από τον άμβωνα, μπορείτε να ακούσετε τα μυστήρια λόγια του προσωπικού που εργάζεται στο ξενοδοχείο.

Χτισμένη το 1912, η εκκλησία έμεινε αδρανής για περίπου ένα τέταρτο του αιώνα πριν την αγοράσει ο Όμιλος Sydell πριν από πέντε χρόνια. Όταν οι νέοι ιδιοκτήτες μπήκαν στο νεοκλασικό κτίριο, ανακάλυψαν μια σκηνή παγωμένη στον χρόνο, έτσι, η ομάδα σχεδιασμού κατάφερε να χρησιμοποιήσει πολλά από τα ήδη υπάρχοντα έπιπλα και υλικά.

Έβαψαν τους σκάμνους στα χρώματα του ξενοδοχείου και τα έβαλαν δίπλα από τους ανελκυστήρες. Σε κάθε έναν από τους οκτώ ορόφους, τοποθέτησαν τους αριθμούς των δωματίων μέσα σε πίνακες ύμνων για να βοηθήσουν τους επισκέπτες να τα βρουν. Και διατήρησαν τα τοξωτά παράθυρα που διαχέουν το φως του ήλιου με χαρακτηριστικό τρόπο. Στο κατώφλι της πόρτας, ένα άγαλμα του Χριστού με ένα κομψό γκρίζο παλτό και προσαρμοσμένο μάλλινο καπέλο καλωσορίζουν τον επισκέπτη στη ζεστασιά του ξενοδοχείου.

Ως μάρκα, η εταιρία Line, η οποία έχει επίσης ανοίξει ξενοδοχεία στο Λος Άντζελες και στο Ώστιν, αγκαλιάζει την τοπική σκηνή, όχι όμως σαν άλλα χαρακτηριστικά τουριστικά σημεία με σουβενίρ και καρτ-ποστάλ. Στο ξενοδοχείο, δεν θα βρείτε τα χαρακτηριστικά καρτ-ποστάλ του Λευκού Οίκου ή του Μνημείου του προέδρου Λίνκολν.

Το ξενοδοχείο διαθέτει μια συλλογή 3.000 έργων τέχνης από καλλιτέχνες της περιοχής της Ουάσιγκτον, εκ των οποίων το 90% προέρχονται από γυναίκες.

Τα δωμάτια, τα οποία έχουν κτιστεί με τούβλα πίσω από την εκκλησία, έγιναν ως αντιγραφή των χαρακτηριστικών κτηρίων και αρχοντικών της πόλης Ουάσιγκτον, D.C.. Πολλά από τα χαρακτηριστικά φαίνονται οικεία: τα δάπεδα από ξύλο, τα προσεγμένα χαλιά, η εμφάνιση των έργων τέχνης, η στοίβα των χρησιμοποιημένων βιβλίων και το ψαγμένα φυτά. Αυτό βοηθά τον επισκέπτη να νιώθει σαν το σπίτι του, και να χαλαρώσει σε ένα από τα 220 δωμάτια.

Για τους πιο απαιτητικούς, έχουν ακόμα και μπισκότα Hello Panda καθώς και άλλα ιαπωνικά σνακ στο ντουλάπι του μίνι μπαρ. Επίσης, στο κιβώτιο επιβίωσης υπάρχουν μπουκάλια βότκας, ουίσκι, τέσσερα είδη μπύρας, δύο γεύσεις τσιπς, και νερό καρύδας, μεταξύ άλλων.

Σίγουρα, αν αυτό το δωμάτιο ενοικιαζόταν ως διαμέρισμα στούντιο θα κόστιζε τουλάχιστον από $ 1.600 έως $ 1.800 το μήνα. Αλλά φυσικά, σε τέτοια περίπτωση το δωμάτιο θα χρειαζόταν κάποιες ανακαινίσεις και αλλαγές, γιατί κανένας δεν μπορεί να επιβιώσει μόνο με μια μηχανή Nespresso και τρώγοντας μόνο Gummi Bears!

Συμβουλές για την χρήση ξενοδοχείου με μωρό

Οι περισσότεροι θεωρούν ότι είναι δύσκολο να κοιμηθούν σε ένα καινούργιο κρεβάτι σε μια καινούργια τοποθεσία. Τα παιδιά, ειδικά τα μωρά, μπορούν να έχουν μεγάλη δυσκολία να κοιμούνται σε ένα δωμάτιο ξενοδοχείου. Υπάρχουν πολλοί παράγοντες που μπορούν να μετατρέψουν και τα πιο ευτυχισμένα μωρά στο να κάνουν ολονύκτια αγρυπνία όταν βρίσκονται στο ξενοδοχείο. Αλλά υπάρχουν δημιουργικές και μερικές φορές εντελώς τρελές λύσεις που μπορούν να φέρουν τον ύπνο που χρειαζόμαστε.

Κοιμίζοντας το μωρό: Τα βασικά

  • Μαζί με την κράτηση σας, ζητήστε ένα παιδικό κρεβάτι για το δωμάτιό σας. Βεβαιωθείτε ότι γνωρίζετε τις απαιτήσεις ασφαλείας για τα παιδικά κρεβάτια, έτσι ώστε να μπορείτε να ελέγξετε την παιδική σας κούνια για ασφάλεια.
  • Εγκαταστήστε μια παιδική κούνια που διπλώνει στο σπίτι λίγες μέρες πριν το ταξίδι σας για να αφήσετε το μικρό σας να συνηθίσει να κοιμάται σε διαφορετικό κρεβάτι.
  • Φέρτε τα δικά σας σεντόνια και κουβέρτες έτσι ώστε το μωρό σας να μπορεί να αισθάνεται πιο κοντά στο σπίτι. Μην ξεχνάτε το αγαπημένο του παιχνίδι. Εάν το μωρό σας χρησιμοποιεί ένα νυχτερινό φωτάκι στο σπίτι, φέρτε το μαζί του.
  • Φέρτε μια μικρή μηχανή λευκού θορύβου για να βοηθήσετε το μωρό σας να κοιμηθεί. Μπορείτε επίσης να κατεβάσετε μια εφαρμογή λευκού θορύβου για τις φορητές συσκευές σας.
  • Ζητήστε ένα δωμάτιο στο τέλος ενός διαδρόμου, αλλά όχι δίπλα σε μια σκάλα. Αυτό θα μειώσει το ποσοστό της κυκλοφορίας μπροστά από την πόρτα σας.
  • Εάν ο προϋπολογισμός σας θα επιτρέψει, κάντε κράτηση μιας σουίτας για να επιτρέψετε στο μωρό σας να έχει το δικό του δωμάτιο για ύπνο.

Κοιμίζοντας το μωρό: Οι πιο δύσκολες περιπτώσεις

Ζητήσατε ένα παιδικό κρεβάτι στο δωμάτιο σας, φέρατε τα αγαπημένα του παιχνίδια και κουβέρτες, τραγουδήσατε και ένα τραγουδάκι, αλλά το μωρό σας δεν λέει να κοιμηθεί. Τώρα τι κάνουμε?

  • Το μωρό «καναρίνι»

Ίσως το μωρό να κοιμηθεί μόνο εάν το παιδικό κρεβάτι του είναι καλυμμένο και δεν μπορεί να δει τους γονείς στο κρεβάτι απέναντι. Ταξιδέψτε με μια κουβέρτα από βαμβακερό ύφασμα που μπορείτε να πετάξετε πάνω από την κούνια. Μπορείτε να τοποθετήσετε την κούνια κοντά σε ένα τοίχο και να καλύψετε τις τρεις πλευρές αλλά όχι το πίσω μέρος που βρίσκεται πιο κοντά στον τοίχο, ώστε να υπάρχει αρκετός αερισμός.

  • Χρησιμοποιώντας το αυτοκίνητο

Αναζητώντας έναν τρόπο να κοιμίσουν το μωρό τους, κάποιοι γονείς βρήκαν μια τρελή λύση. Ασφαλίζοντας το μωρό στο κάθισμα του αυτοκινήτου, ανάβοντας την μηχανή και αυξάνοντας την θερμότητα του κλιματισμού, βρήκαν ότι ο ύπνος στα μωρά έρχεται πιο εύκολα.

  • Δωμάτιο μέσα σε δωμάτιο

Για ακόμα πιο δύσκολες περιπτώσεις, κάποιοι γονείς ξεκίνησαν να ταξιδεύουν με μια επεκτάσιμη ράβδο κουρτίνας και μια φτηνή κουρτίνα. Διαπιστώνοντας ότι η κούνια χωράει στον διάδρομο δίπλα από το μπάνιο, μπορείτε να βάλετε την κουρτίνα στην είσοδο της κρεβατοκάμαρας και να δημιουργήσετε ένα μικρό δωμάτιο στο διάδρομο που χωρίζετε από το υπνοδωμάτιο και τα υπόλοιπα μέλη της οικογένειας. Με νυχτερινό φωτισμό στο μπάνιο, το μωρό σας είναι έτοιμο για έναν καλό ύπνο.