Συμβουλές για την χρήση ξενοδοχείου με μωρό

Οι περισσότεροι θεωρούν ότι είναι δύσκολο να κοιμηθούν σε ένα καινούργιο κρεβάτι σε μια καινούργια τοποθεσία. Τα παιδιά, ειδικά τα μωρά, μπορούν να έχουν μεγάλη δυσκολία να κοιμούνται σε ένα δωμάτιο ξενοδοχείου. Υπάρχουν πολλοί παράγοντες που μπορούν να μετατρέψουν και τα πιο ευτυχισμένα μωρά στο να κάνουν ολονύκτια αγρυπνία όταν βρίσκονται στο ξενοδοχείο. Αλλά υπάρχουν δημιουργικές και μερικές φορές εντελώς τρελές λύσεις που μπορούν να φέρουν τον ύπνο που χρειαζόμαστε.

Κοιμίζοντας το μωρό: Τα βασικά

  • Μαζί με την κράτηση σας, ζητήστε ένα παιδικό κρεβάτι για το δωμάτιό σας. Βεβαιωθείτε ότι γνωρίζετε τις απαιτήσεις ασφαλείας για τα παιδικά κρεβάτια, έτσι ώστε να μπορείτε να ελέγξετε την παιδική σας κούνια για ασφάλεια.
  • Εγκαταστήστε μια παιδική κούνια που διπλώνει στο σπίτι λίγες μέρες πριν το ταξίδι σας για να αφήσετε το μικρό σας να συνηθίσει να κοιμάται σε διαφορετικό κρεβάτι.
  • Φέρτε τα δικά σας σεντόνια και κουβέρτες έτσι ώστε το μωρό σας να μπορεί να αισθάνεται πιο κοντά στο σπίτι. Μην ξεχνάτε το αγαπημένο του παιχνίδι. Εάν το μωρό σας χρησιμοποιεί ένα νυχτερινό φωτάκι στο σπίτι, φέρτε το μαζί του.
  • Φέρτε μια μικρή μηχανή λευκού θορύβου για να βοηθήσετε το μωρό σας να κοιμηθεί. Μπορείτε επίσης να κατεβάσετε μια εφαρμογή λευκού θορύβου για τις φορητές συσκευές σας.
  • Ζητήστε ένα δωμάτιο στο τέλος ενός διαδρόμου, αλλά όχι δίπλα σε μια σκάλα. Αυτό θα μειώσει το ποσοστό της κυκλοφορίας μπροστά από την πόρτα σας.
  • Εάν ο προϋπολογισμός σας θα επιτρέψει, κάντε κράτηση μιας σουίτας για να επιτρέψετε στο μωρό σας να έχει το δικό του δωμάτιο για ύπνο.

Κοιμίζοντας το μωρό: Οι πιο δύσκολες περιπτώσεις

Ζητήσατε ένα παιδικό κρεβάτι στο δωμάτιο σας, φέρατε τα αγαπημένα του παιχνίδια και κουβέρτες, τραγουδήσατε και ένα τραγουδάκι, αλλά το μωρό σας δεν λέει να κοιμηθεί. Τώρα τι κάνουμε?

  • Το μωρό «καναρίνι»

Ίσως το μωρό να κοιμηθεί μόνο εάν το παιδικό κρεβάτι του είναι καλυμμένο και δεν μπορεί να δει τους γονείς στο κρεβάτι απέναντι. Ταξιδέψτε με μια κουβέρτα από βαμβακερό ύφασμα που μπορείτε να πετάξετε πάνω από την κούνια. Μπορείτε να τοποθετήσετε την κούνια κοντά σε ένα τοίχο και να καλύψετε τις τρεις πλευρές αλλά όχι το πίσω μέρος που βρίσκεται πιο κοντά στον τοίχο, ώστε να υπάρχει αρκετός αερισμός.

  • Χρησιμοποιώντας το αυτοκίνητο

Αναζητώντας έναν τρόπο να κοιμίσουν το μωρό τους, κάποιοι γονείς βρήκαν μια τρελή λύση. Ασφαλίζοντας το μωρό στο κάθισμα του αυτοκινήτου, ανάβοντας την μηχανή και αυξάνοντας την θερμότητα του κλιματισμού, βρήκαν ότι ο ύπνος στα μωρά έρχεται πιο εύκολα.

  • Δωμάτιο μέσα σε δωμάτιο

Για ακόμα πιο δύσκολες περιπτώσεις, κάποιοι γονείς ξεκίνησαν να ταξιδεύουν με μια επεκτάσιμη ράβδο κουρτίνας και μια φτηνή κουρτίνα. Διαπιστώνοντας ότι η κούνια χωράει στον διάδρομο δίπλα από το μπάνιο, μπορείτε να βάλετε την κουρτίνα στην είσοδο της κρεβατοκάμαρας και να δημιουργήσετε ένα μικρό δωμάτιο στο διάδρομο που χωρίζετε από το υπνοδωμάτιο και τα υπόλοιπα μέλη της οικογένειας. Με νυχτερινό φωτισμό στο μπάνιο, το μωρό σας είναι έτοιμο για έναν καλό ύπνο.