Σχέδια για ένα καινούργιο ξενοδοχείο Star Wars της Disney

Η Disney μόλις κυκλοφόρησε μερικές νέες πληροφορίες σχετικά με το πώς θα μοιάζει το ξενοδοχείο Star Wars.

Το ξενοδοχείο Star Wars είναι ένα προτεινόμενο πολυτελές ξενοδοχείο με θέμα το Star Wars, το οποίο θα κατασκευαστεί κοντά στο Hollywood Studios της Disney στο Walt Disney World Resort στη Bay Lake της Φλόριντα. Το ξενοδοχείο συνοδεύει την υπό κατασκευή περιοχή Star Wars: Galaxy’s Edge στο Hollywood Studios της Disney

Τον Απρίλιο του 2017, η Disney σύναψε συμφωνία με μία ιστοσελίδα διεξαγωγής ερευνών για να μετρήσει το ενδιαφέρον για ένα πιθανό ξενοδοχείο με θέμα το Star Wars. Ως αποτέλεσμα της έρευνας, η Disney αποφάσισε να εγκρίνει ένα τέτοιο ξενοδοχείο, βασισμένο στην ιστορία του Star Wars.

Ορισμένα σχέδια για το Star Wars Hotel ανακοινώθηκαν για πρώτη φορά στο 2017 κατά την διάρκεια της Expo στο Anaheim. Η πρόταση ανακοινώθηκε ως μέρος της αποκάλυψης 23 βελτιώσεων και προσθηκών στα πάρκα της Disney σε όλο τον κόσμο.

Το ξενοδοχείο Star Wars δεν έχει καθορισμένη ημερομηνία έναρξης. Σύμφωνα με τις αποδόσεις, το νέο ξενοδοχείο θα είναι διαμορφωμένο σαν ένα αστρικό όχημα, όπως στις ταινίες Star Wars. Τα δωμάτια θα έχουν παιδικές κουκέτες και κρεβάτια μεγέθους ενηλίκων στο στυλ των κρεβατιών του Star Wars, με κάθε δωμάτιο να χωράει μέχρι 4 άτομα. Τα σχέδια επίσης έδειξαν πως το λόμπι θα σχεδιαστεί σαν αντιγραφή του εσωτερικού ενός διαστημοπλοίου Star Wars.

Ο Bob Chapek, Πρόεδρος του Walt Disney Parks & Resorts, δήλωσε ότι το ξενοδοχείο Star Wars θα είναι “η πιο βιωματική εμπειρία της Disney μέχρι τώρα” όταν ανοίξει. Ο Chapek περιέγραψε το ξενοδοχείο ως μια εμπειρία «100% εκπληκτική» που «θα καταλήξει σε ένα μοναδικό ταξίδι για κάθε άτομο που το επισκέπτεται». Μερικά παραδείγματα των προγραμματισμένων χαρακτηριστικών περιλαμβάνουν πλάσματα και droids που θα λειτουργούν ως προσωπικό του ξενοδοχείου, ενώ οι επισκέπτες, φορώντας κοστούμια του Star Wars θα έχουν την ικανότητα να αλληλοεπιδρούν με τα χαρακτηριστικά του ξενοδοχείου, σαν να ήταν πραγματικά στο σύμπαν των Star Wars. Οι επισκέπτες θα μπορούσαν επίσης να έχουν εκπαίδευση με lightsabers και duels (μια επέκταση της Ακαδημίας Εκπαίδευσης Jedi στην Disney Hollywood Studios), να εξερευνήσουν και να διαχειριστούν διαστημικά σκάφη Star Wars και να προχωρήσουν σε «μυστικές αποστολές» εξατομικευμένες προς την εμπειρία των επισκεπτών. Οι νέες εικόνες προσφέρουν μια ματιά σε μερικές ενδιαφέρουσες συστοιχίες και μερικά εξαιρετικά μαξιλάρια “διαστήματος”. Μπορούμε επίσης να δούμε το όχημα που θα μεταφέρει τους επισκέπτες στο θέρετρο.
Η Disney λέει ότι το συγκλονιστικό αυτό θέρετρο θα συνδυάσει την πολυτέλεια και την ολοκληρωμένη εμπειρία με όλα όσα σχετίζονται με τα Star Wars, ακόμα και με τους χαρακτήρες των ταινιών και με πολυήμερη ιστορία, όπου οι επισκέπτες μπορούν να ντύνονται με θεματική ενδυμασία και να γίνουν “ενεργοί πολίτες του γαλαξία“.

Από το να φτάσετε στο ξενοδοχείο μέσω του “διαστημόπλοιου”, μέχρι και ότι το κάθε δωμάτιο διαθέτει παράθυρο με θέα το “διάστημα”, αυτό το θέρετρο θα κάνει ό, τι μπορεί για να σας κάνει να νιώσετε σαν να ζείτε στο σύμπαν των Star Wars. Η Disney δεν έχει επιβεβαιώσει την ακριβή ημερομηνία για το ξενοδοχείο και το θέρετρο, αλλά το Star Wars Galaxy’s Edge αναμένεται να ανοίξει κάποτε το 2019.